Prefab uitbouw

Meer ruimte in uw huis met een Sabino uitbouw

​Een prefab uitbouw van Sabino Bouw is de perfecte oplossing voor wie op zoek is naar extra ruimte in huis zonder dat er ingrijpende verbouwingen nodig zijn. Onze uitbouwen zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en worden volledig op maat gemaakt, zodat ze perfect passen bij uw huis.

Met een Sabino uitbouw creëert u bijvoorbeeld een grotere keuken, een extra badkamer of een ruime woonkamer. 

Onze uitbouwen zijn snel en efficiënt te plaatsen. Dit betekent dat u binnen korte tijd van uw extra ruimte kunt genieten. Ook heeft u geen last van overlast tijdens de bouw, omdat onze prefab uitbouwen grotendeels in onze fabriek worden geproduceerd.

Sabino Bouw heeft jarenlange ervaring in het bouwen van uitbouwen en garandeert u een hoogwaardige kwaliteit. Onze uitbouwen zijn energiezuinig en onderhoudsarm, waardoor u op lange termijn bespaart op uw energiekosten.

Onze medewerkers helpen u graag bij het maken van de juiste keuze voor uw uitbouw en geven u professioneel advies. Wij denken graag met u mee en maken samen met u een ontwerp waar u helemaal tevreden mee bent.

Sabino Bouw biedt u de perfecte oplossing voor een extra ruimte in huis met een prefab uitbouw die snel en efficiënt te plaatsen is, energiezuinig en onderhoudsarm is en volledig op maat gemaakt wordt. Neem contact met ons op voor meer informatie en een vrijblijvende offerte.

Mail voor een afspraak info@sabinobouw.nl