Kunststof dakkapel voor meer ruimte in uw huis

De kunststof dakkapel ziet u overal. Deze onderhoudsarme dakkapel is met afstand de populairste dakkapel van Nederland.
Een dakkapel biedt u meer mogelijkheden voor een slaapkamer of hobby kamer. De Sabino Dakkapel is vervaardigd uit alleen de beste materialen met het Komo-Keurmerk. Hierdoor heeft u een perfecte warmte isolatie, en krijgt u meer ruimte en licht inval [25% meer licht en ruimte].

Een kunststof dakkapel is veelal vervaardigd uit polyester. Het voordeel van polyester is dat deze kunststof goed isoleert en niet snel beschadigd raakt. Tegenwoordig worden kunststof dakkapellen zelfs nog extra verstevigd met glasvezel. Een kunststof dakkapel gaat dus lang mee, is energiezuinig en bovendien uiterst onderhoudsarm. Bespaar geld , met uw kunststof dakkapel
U stookt met een kunststof dakkapel een stuk voordeliger dan met een houten dakkapel. Dit komt omdat een kunststof dakkapel veel beter isoleert dan een houten dakkapel. Dit scheelt flink in uw energiekosten, zeker als de winter streng is. Als we daar nog bij tellen dat een kunststof dakkapel geen onderhoudskosten heeft, houdt u met een kunststof dakkapel € 150,- per jaar meer over dan met een houten dakkapel. En dat is een flink bedrag om aan andere leuke dingen te besteden.

kunststof dakkapel Prijzen
Dakkapel prijzen zijn per materiaal verschillend. U hebt al voor € 3000,- een kunststof dakkapel op uw dak. Alle daken zijn voorzien van kunststof dakbedekking !
De kunststof dakkapel is de voordeligste keuze als u nog zo’n 3 tot 5 jaar in uw huidige woning blijft wonen. Dit komt omdat een kunststof dakkapel goedkoper is in het gebruik. U zit met een kunststof dakkapel niet vast aan kosten voor jaarlijkse schilder beurten en u heeft aanzienlijk lagere stookkosten.

Kunststof dakkapel met houtkleur en houtnerfstructuur
Kunststof dakkapellen zijn in alle kleuren en maten te verkrijgen. U kunt een kunststof dakkapel bijvoorbeeld in een traditionele houtkleur laten vervaardigen. Deze kleur is met het oog niet te onderscheiden van de kleur van echt hout. Als u het wilt, dan kunt u zelfs een houtnerf laten terugkomen in uw kunststof dakkapel. Omdat kunststof zo goed op hout kan lijken, kiezen ook de echte houtliefhebbers steeds vaker voor het laten plaatsen van een kunststof dakkapel.

Verkleuren kunststof dakkapellen?
Een vaak gehoorde klacht over kunststof dakkapellen is dat deze door de zon zouden verkleuren. U hoeft zich hier tegenwoordig geen zorgen meer over te maken. Moderne kunststof dakkapellen zijn bestand tegen alle weersinvloeden en dus ook tegen fel zonlicht. Kunststof dakkapellen en rijksmonumenten.
Voor rijksmonumenten zijn kunststof dakkapellen soms niet toegestaan. Als u in een rijksmonument woonachtig bent, laat u zich dan goed informeren door de gemeente, voordat u een kunststof dakkapel laat plaatsen.
Kiezen voor een kunststof dakkapel
Een kunststof dakkapel is voor de meeste Nederlanders de beste en voordeligste keuze. Dit zijn de voordelen nog een keer op een rijtje:
• Een kunststof dakkapel is sterk en bestand tegen alle weersinvloeden.
• Een kunststof dakkapel houdt uw stookkosten laag door de goede isolatie.
• Een kunststof dakkapel heeft nauwelijks onderhoud nodig.
• Een kunststof dakkapel is in alle kleuren verkrijgbaar.
Het enige nadeel dat wij kunnen bedenken in vergelijking met een houten dakkapel is de hogere aanschafprijs. Omdat u met een kunststof dakkapel veel voordeliger stookt en geen schilderwerk hoeft te doen, verdient u dit prijsverschil in de eerste vijf jaar terug.